Paardekooper start project duurzame bloemenhoezen

Paardekooper start project duurzame bloemenhoezen

Paardekooper, marktleider op het gebied van bloemenverpakkingen, kondigt met trots een nieuw samenwerkingsproject aan met Kivo, een vooraanstaande producent van flexibele verpakkingen. Dit project markeert een belangrijke stap in de voortdurende inzet van Paardekooper om duurzame oplossingen te bieden aan haar klanten.

Na maanden van zorgvuldige voorbereiding zijn de eerste bloemenhoezenmachines succesvol aangekomen op de productielocatie in Kosovo. Vorige week is een speciaal team naar Kosovo afgereisd om de productie op te starten. Al op de tweede dag werden de eerste bloemenhoezen geproduceerd, wat een veelbelovende start van het project markeert.

"De lancering van dit project met Kivo markeert een belangrijke mijlpaal voor Paardekooper op onze reis naar duurzamere toekomst," aldus Edwin Vanlaerhoven, Managing Director van Paardekooper’s horti divisie. "In lijn met ons recent gelanceerde sustainability report, zijn we enthousiast om verdere stappen te zetten richting duurzaamheid. Dit project illustreert duidelijk onze inspanningen om onze ecologische impact te verminderen en duurzame initiatieven aan te moedigen. We zoeken voortdurend naar manieren om onze activiteiten te verduurzamen en te optimaliseren. Door te kiezen voor productie in Kosovo, dichter bij huis, verkleinen we niet alleen onze ecologische voetafdruk, maar ondersteunen we ook lokale gemeenschappen en creëren we nieuwe kansen.”

Scala aan voordelen
Door de productie dichter bij huis te brengen, verminderen we de ecologische impact en bevorderen we duurzame praktijken. Hierdoor kunnen we hoogwaardige bloemenhoezen leveren die voldoen aan de strengste normen, dankzij de gecombineerde expertise van Paardekooper en Kivo. Bovendien ondersteunen we lokale economieën en creëren we nieuwe werkgelegenheid door te produceren in Kosovo. De nabijheid van de productiefaciliteit stelt ons ook in staat om onze klanten snellere levertijden te bieden en de flexibiliteit te vergroten.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie