Labeau organiseert spectaculair klantevent

Labeau organiseert spectaculair klantevent

Sinds de fusie van Hark/Sion en Microflor opent Labeau De Lier voor het eerst haar deuren in de recent gelanceerde Labeau stijl. Tijdens de Labeau Open Days, die plaatsvinden van 4 t/m 14 juni, worden klanten uitgenodigd om op afspraak het indrukwekkende assortiment en de gloednieuwe showroom in De Lier te bekijken. Ook zal de klantenkring een exclusief event ervaren op 11 juni aan boord van de Labeau(t).

Let’s (re)connect
De open dagen en showroom staan volledig in het teken van ‘Connection’. Bezoekers krijgen de unieke kans om te zien hoe de verschillende elementen van alle Labeau locaties met elkaar verbonden zijn en hoe dit bijdraagt aan de internationale groei en bloei van het bedrijf op het gebied van plantenveredeling, -vermeerdering & jongplantproductie. De showroom vertelt het boeiende verhaal van het ontstaan van Labeau en biedt inzichten in de nieuwste innovaties. De nieuwe showroom barst uit zijn voegen met het grootste assortiment, die onze veredelaars uit De Lier (voorheen Sion), maar ook vanuit België (voorheen Microflor) en van de partner breeders hebben geselecteerd. Een assortiment boordevol variatie!

De Labeau Open Days vinden plaats van 4 t/m 14 juni, waarbij klanten op afspraak langs kunnen komen van 7.00 uur tot 17.00 uur.
 
Een onvergetelijke ervaring aan boord van de Labeau(t)
Op 11 juni verwelkomt Labeau haar klanten aan boord van de Labeau(t) voor een spectaculair klantevent. Deze bijzondere dag heeft een maritiem thema. Het bedrijf neemt haar gasten mee op een onvergetelijke tocht richting de haven van Rotterdam, een belangrijk internationaal knooppunt dat vele overeenkomsten heeft met de veerkrachtige sierteeltsector.
Tijdens dit klantevent beleven klanten een sterrenbehandeling aan boord van de Labeau(t), waar het hen aan niets zal ontbreken. Dit exclusieve event biedt een perfecte gelegenheid om in een inspirerende omgeving de banden met elkaar verder te versterken.
 
Labeau is ontstaan uit een fusie die in februari 2024 werd aangekondigd tussen Hark/Sion en Microflor. Het bedrijf wordt geleid door Febe Floré en Anja Hark en is gespecialiseerd in de veredeling, vermeerdering & jongplantproductie van diverse sierteeltgewassen, waarbij Phalaenopsis het grootste product is. Met circa 950 werknemers en locaties verspreid over Duitsland, België, Amerika, Slowakije, Turkije en Nederland, is Labeau het op één na grootste veredelingsbedrijf voor Phalaenopsis wereldwijd.

Bron:

Deel artikel