Nog 4 spelers in de race!

Nog 4 spelers in de race!

Het EK Voetbal gaat vanavond de laatste fase in. Frankrijk en Spanje nemen het dan tegen elkaar op in de halve finale, gevolgd door de andere halve finale morgen tussen Nederland en Engeland. Daarmee zijn de laatste vier landen bekend en is ook duidelijk wie er nog kans maken om Hortisoccer 2024 te winnen.

Het makkelijkste online voorspellingsspel van de tuinbouw kon ook dit toernooi weer rekenen op een groot aantal deelnemers. Iedereen moest de top 4 van het EK voorspellen en daarbij enkele bonusvragen beantwoorden. Hoe verder het toernooi vorderde, hoe mee deelnemers afvielen voor de eindwinst. Maar op dit moment zijn nog altijd 4 deelnemers in de race om de voetbalbelevenis van je leven in de wacht te slepen.

Judith van Kwekerij Bajo:  1. Frankrijk, 2. Engeland, 3. Spanje, 4. Nederland
Erik van Mil van Delphy: 1. Frankrijk, 2. Spanje, 3. Nederland, 4. Engeland
Leo Groenewegen: 1. Frankrijk, 2. Nederland, 3. Engeland, 4. Spanje
B. De Kok van HS Tuinbouw Service: 1. Frankrijk, 2. Nederland, 3. Spanje, 4. Engeland

Nog een paar dagen en we weten wie de winnaar van het EK Voetbal wordt en wie de winnaar wordt van Hortisoccer 2024. Benieuwd naar meer voorspellingen van deelnemers? Luister dan de speciale radio-uitzending van gisteren terug die volledig in het teken stond van de EK-pool van Ledgnd en Hortisoccer.
 

 

Bron:

Deel artikel