Meer mogelijk voor hardware in Floriday

Meer mogelijk voor hardware in Floriday

Steeds meer Floriday-gebruikers zoeken ernaar binnen het platform: hardware. Denk aan potten, vazen, emmers, manden, maar ook decoratie. Dat biedt kansen voor de gehele sector. Daarom ging het Floriday-team aan de slag: ze gaven hardware een vaste plek in het assortiment en voegden nieuwe toepassingsmogelijkheden toe in het platform, zo laat Royal FloraHolland weten.

"Met Floriday streven we ernaar de markt te vergroten en de handel te vergemakkelijken voor alle gebruikers. Dit doen we door op één plek kwekers, kopers, dienstverleners en leveranciers met elkaar te verbinden en zo een nieuwe standaard voor de sector neer te zetten." Met diverse ontwikkelingen vergrootte Floriday zowel voor kwekers als kopers het gebruiksgemak. Kopers kunnen zo makkelijk hardware-artikelen zoeken en vinden, kwekers krijgen de juiste exposure voor hun hardware-aanbod:

  •     Hardware werd toegevoegd als nieuwe productcategorie: zoeken is nu nog makkelijker.
  •     Een extra filter vergroot de zichtbaarheid van hardware in de Floriday Explorer.
  •     Met 24 nieuwe VBN-codes vinden kopers snel én in de juiste categorie de hardware die ze zoeken.


Op dit moment staan al meer dan 4500 hardware-artikelen en ruim 50.000 potplant-combinaties klaar om bekeken te worden.

Tip voor kopers: zoeken op diverse manieren
Koop jij in via Floriday? Je kunt op diverse manieren de gewilde hardware vinden en bestellen in Floriday. (Filter kamer- en tuinplanten > Overig > Toegevoegde waarde > Met) Of selecteer direct bovenin de Explorer hardware en bekijk het aanbod exclusief planten.

Tip voor kwekers: hardware toevoegen
Verkoop je bloemen of planten via Floriday? Voeg dan ook je hardware-producten toe aan het assortiment. Kies de juiste kenmerken en VBN-codes, dan vergroot je de kans dat jouw product door de juiste koper gevonden wordt. Samen bouwen we aan de toekomst waarin alles wat een koper nodig heeft, binnen handbereik is op Floriday. Meer informatie vind je in het Helpcenter voor kwekers.

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikel