Meedoen aan RFH-pilot 'Vandaag voor morgen'?

Meedoen aan RFH-pilot 'Vandaag voor morgen'?

Al enige tijd verkent Royal FloraHolland samen met haar leden en kopers nieuwe in- en verkoopmogelijkheden en momenten waarop bloemen of planten worden afgeleverd. Zo wordt gewerkt aan veilen via Floriday, Centraal Veilen en bijvoorbeeld Select Delivery, waarmee kopers zelf het tijdvak van afleveren bepalen. Op dit moment wordt het principe ‘vandaag kopen, morgen afleveren’ onderzocht, ook wel ‘Vandaag voor morgen’ genoemd.

Deze kleinschalige pilot- die enkele maanden zal lopen- voeren we uit met een paar kopers op onze hubs Naaldwijk en Rijnsburg. Er is nog plek om mee te doen.

Meedoen met pilot?
"We zoeken nog enkele kopers die mee willen werken aan de gezamenlijke pilot ‘Vandaag voor morgen’. Je kunt (een deel van) de bloemen of planten vandaag vooraf kopen en morgen een dag later laten afleveren. Voor 7.00 uur in de ochtend ontvang je vervolgens alles. Dat betekent dat je jouw eigen logistieke proces en de inzet van medewerkers beter kunt plannen als ook opslag- en koelruimte kunt besparen."

Kwekers voeren het aanbod aan op onze hubs zoals ze gewend zijn. Op de dag van aankoop keur je zelf de kwaliteit van de bloemen of planten en bij reclamatie bemiddelt Royal FloraHolland zoals vertrouwd. Je betaalt tijdens de pilot geen extra kosten om vandaag te kopen en morgen af te leveren. Alle andere afspraken die gelden bij het doen van aankopen op ons Royal FloraHolland platform, gelden ook tijdens deze pilot.

Evalueren van ervaringen
"Tijdens de pilot evalueren we samen met jou hoe jij het proces ervaart. Wat gaat goed, wat kan er beter? Het is de bedoeling dat we met elkaar leren hoe we ‘Vandaag voor morgen’ het beste laten aansluiten op jouw inkoop- en logistieke proces en onze eigen bedrijfsprocessen. Alle verzamelde feedback en leerpunten nemen wij mee in onze besluitvorming rond het wel of niet breed invoeren van ‘Vandaag voor morgen’. Het geeft ons inzicht of we dat doen, op welke termijn we dat doen en op welke manier we dat het beste kunnen doen."

Aanmelden pilot
Wil je meer informatie over de pilot ‘Vandaag voor morgen’ of je als koper aanmelden? Neem contact op met het Klant Contact Center.

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikel