HortiPro breidt team uit met Arno van der Zwan

HortiPro breidt team uit met Arno van der Zwan

HortiPro, een innovatief bedrijf in de agrarische sector, kondigt met trots de uitbreiding van haar team aan met de benoeming van Arno van der Zwan als Commercieel technisch adviseur. Arno treedt per 1 september a.s. in dienst en zal een belangrijke rol vervullen in de ondersteuning van teeltadviseurs en telers.

"Met zijn aanstelling versterkt HortiPro haar positie als leverancier van innovatieve en duurzame teeltoplossingen en producten. Arno brengt ruim 20 jaar ervaring in de agrarische sector mee, zowel vanuit de praktijk van de teler als vanuit een adviserende rol. Zijn kennis en ervaring van Integrated Crop Management (ICM) en zijn expertise in het gebruik van groene gewasbeschermingsmiddelen en feromonen maakt hem een waardevolle aanwinst voor HortiPro", aldus het bedrijf.

Arno’s rol bij HortiPro
In zijn nieuwe functie als Commercieel technisch adviseur zal Arno van der Zwan verantwoordelijk zijn voor het versterken van de relaties met teeltadviseurs en telers. "Zijn ervaring stelt hem in staat om klanten te adviseren over de optimale inzet van HortiPro’s productportfolio. Dit omvat niet alleen de bekende GNO’s, maar ook de innovatieve SemeonPro feromonen, die steeds belangrijker worden in moderne teeltstrategieën. Zijn kennis van zowel de theorie als de praktijk van gewasbescherming maakt hem de ideale partner voor klanten die streven naar duurzame en effectieve teeltoplossingen. Hij zal een cruciale rol spelen in het ondersteunen van klanten bij de implementatie van Integrated Crop Management-systemen die aansluiten bij de nieuwste technologische ontwikkelingen."

HortiPro staat bekend om haar breed scala aan producten voor duurzame gewasbescherming, waaronder geregistreerde gewasbeschermingsmiddelen van natuurlijke oorsprong (GNO’s) zoals Isonet T, Naturalis-L, AQ10 en Lepinox Plus. Deze producten zijn specifiek ontworpen om telers te helpen gewassen effectief te beschermen tegen plagen en ziektes, met minimale impact op het milieu. Daarnaast biedt HortiPro een innovatief assortiment aan SemeonPro feromonen, die een essentiële rol spelen in de signalering en monitoring van verschillende plaaginsecten. Deze feromonen zijn cruciaal voor het vroegtijdig detecteren van plagen, wat telers in staat stelt om maatregelen te nemen voordat een plaag zich verder kan verspreiden. Door het combineren van deze feromonen met GNO’s, kunnen telers een geïntegreerde aanpak hanteren die zowel effectief als milieuvriendelijk is. "Met de komst van Arno van der Zwan versterkt HortiPro haar vermogen om klanten te voorzien van hoogwaardige, op maat gemaakte oplossingen die bijdragen aan een duurzame en winstgevende teelt."

Bron:

Deel artikel