Nieuwe accountmanager gestart bij Decorum

Nieuwe accountmanager gestart bij Decorum

Op maandag 2 september is Arthur Kalkman gestart als accountmanager planten bij Decorum Plants & Flowers. Met de komst van Kalkman bestaat het Decorum accountmanagementteam nu uit vier personen.

Naast de accountmanagers die zich voornamelijk richten op Duitsland, Italië en Oost – Europa, zal Kalkman zich in zijn nieuwe rol focussen op de relatie tussen de Decorum plantenkwekers en de Nederlandse exporteurs. Hij neemt een breed netwerk met ruim 15 jaar ervaring in de sierteelt mee, waaronder Royal Lemkes (inkoop en productmanagement) en Koppert Biological Systems (adviseur duurzame gewasbescherming).

Decorum: "We zien dat meerdere van onze kwekers steeds meer commercieel willen samenwerken.  Met Arthur Kalkman als aanvulling en versterking van het accountteam, is hier een mooie stap in gezet. Doel van Decorum is om de (eind)klanten onder andere met nog meer toewijding de benodigde aandacht te kunnen geven. Tevens kan het team de samenwerking en bediening van desbetreffende (eind)klanten nog optimaler behartigen. Het is dan ook niet uit te sluiten dat er op termijn nog meer accountmanagers onze club komen versterken."

Decorum is het A-merk van ruim vijftig Nederlandse kwekers. Allemaal familiebedrijven, veel van de derde of vierde generatie. Deze kwekers werken samen aan een merk dat staat voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Dat merk is Decorum.

Bron:

Deel artikel