Vreugdenhil breidt directieteam uit

Vreugdenhil breidt directieteam uit

Vreugdenhil Bulbs & Plants heeft vorig jaar nog hun 85 jarige bestaan gevierd met inmiddels de derde generatie aan het roer. Begin dit jaar zijn zij een traject gestart, met behulp van Florpartners, om de directie uit te breiden. Dat traject verliep niet alleen prettig, maar ook voorspoedig. Dit traject zijn zij gestart, omdat ze richting de toekomst een goede basis willen hebben staan voor het gestaag groeiende bedrijf.

Jochem vertelt: “Voor verdere professionalisering van het bedrijf, zochten we versterking. Zodra we beeld hadden wat er nodig was, hadden we het functieprofiel al snel compleet. ”. Marjolijn vult aan: “Wat we nooit verwacht hadden, is dat we al zo snel allerlei sollicitatiebrieven binnen kregen. Daardoor konden we eind april al snel schakelen naar meerdere goede gesprekken.”

Eind mei waren de juiste kandidaten zowel extern als intern gevonden.Vanaf 1 september is Vreugdenhil doorgeschakeld van 2 naar 4 directieleden. Graag stellen Jochem en Marjolijn de nieuwe directieleden voor; Rick van der Sar en Tom Gibcus.

Rick van der Sar is 12,5 jaar geleden begonnen bij Vreugdenhil, van medewerker verkoop binnendienst doorgegroeid naar inkoopmedewerker. Een aantal jaar geleden naar teamleider inkoop en MT lid en nu vanaf 1 september de stap gemaakt naar directielid. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de gehele inkoop.
Tom Gibcus heeft gewerkt bij Sjaak van Schie en is dus geen onbekende in de tuinbouw. Hij was daar operationeel manager en zal nu de rol vervullen van operationeel directeur, waarbij hij de gehele productie gaat aansturen en voor verdere ontwikkeling zorg draagt.

Jochem zal zich bezig houden met de strategie en de teelt van het bedrijf. Marjolijn heeft HR en marketing in haar pakket. Jochem en Marjolijn vertellen heel blij te zijn met deze stap in het bedrijf en kijken uit naar een fijne samenwerking en de verdere professionalisering binnen Vreugdenhil Bulbs & Plants.

Bron:

Deel artikel



Meest gelezen