Paardekooper op Trade Fair met innovaties

Paardekooper op Trade Fair met innovaties

Paardekooper, wereldleider in verpakkingen voor bloemen, planten en decoratiematerialen, kondigt met trots haar deelname aan de aankomende Trade Fair Aalsmeer en de IFTF Vijfhuizen aan (5 – 7 november). Met een duidelijke missie om de meest duurzame speler in de verpakkingsindustrie te worden, zal Paardekooper haar nieuwste innovaties presenteren die gericht zijn op het stellen van nieuwe standaarden voor milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen in de tuinbouw.

Op de Trade Fair Aalsmeer van dit jaar zal Paardekooper de volgende generatie duurzame verpakkingen onthullen en onderstaande milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen presenteren:

  • Recy Clear. Een recyclebare, kristalheldere hoes voor bloemen en planten, volledig gemaakt van gerecycled plastic afval. Verkrijgbaar in verschillende maten en volledig aanpasbaar.
  • Flower Eco Sheet. Een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele papieren tulpenhoezen, dat het papierafval aanzienlijk vermindert.
  • Bioglitter®. Een microplasticvrije glitter die voldoet aan de EU-wetgeving 2023/2055 en een duurzame oplossing biedt voor bloemversieringen.
  • Newwen samenwerking. Herbruikbare polypropyleen (PP) transportdozen ontworpen voor meervoudig gebruik, waardoor verpakkingen voor eenmalig gebruik worden verminderd.
  • Floraloop. Een circulair systeem voor herbruikbare bloemenemmers, die worden verzameld, gewassen en teruggebracht voor voortdurend hergebruik.

Greenovation Award nominatie
"We zijn trots om aan te kondigen dat onze Recy Clear en Flower Eco Sheet zijn genomineerd voor de Greenovation Award. Deze erkenning benadrukt de toewijding van Paardekooper aan duurzame innovatie", zegt Gabrielle Fabbro, Marketing & Category Manager bij Paardekooper. "We zijn enorm enthousiast over de nominatie voor de Greenovation Award met twee van onze innovaties. Elke dag dagen we onszelf uit om bestaande producten en verpakkingen anders te bekijken. Deze erkenning bevestigt dat we een positieve impact maken en ondersteunt onze ambitie. We moedigen iedereen aan om te stemmen op onze milieuvriendelijke oplossingen.”

Bron:

Deel artikel